طرز تهیه پیتزا دوناتی

پیتزا دوناتی طعمی خوب دارد و برای پذیرایی در جشن ها و میهمانی ها و همچنین دورهمی ها های خانوادگی و دوستانه مناسب هستند. این پیتزاهای حلقه ای و خوشمزه را می توانید در میان وعده عصرانه نیز میل کنید.

 

مواد لازم برای پیتزا دوناتی

آب گرم یک لیوان

شیر گرم نصف لیوانخ

خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری

آرد سفید به مفدار لازم

کالباس خرد شده 2 لیوان

فلفل دلمه ای 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار کافی

شکر نصف قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه پیتزا دوناتی 

أر ابتدا خمیر مایع و شکر را مخلوط می کنیم و درون آب گرم میریزیم و می گذاریم عمل بیاید. شیر گرم را با تمام ادویه ها مخلوط می کنیم و بعد خمیر مایع عمل آمده و شیر را مخلوط می کنیم.

آرد را به مقداری که خمیری شل به ما بدهد اضافه می کنیم. کالباس را با رنده درشت مخلوط می کنیم و با فلفل دلمه نگینی خرد شده درون خمیر میریزیم و هم میزنیم و بعد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد آرد می ریزیم البته ارد را به ارامی اضافه می کنیم.

 

این خمیر را در حدود یک ساعت و نیم در کنار بگذارید تا پف کند و بعد از اینکه خمیر اماده شد آن را پهن می کنیم و قالب می زنیم. درون ظرف روغن می ریزیم خوب که داغ شد دونات ها را در آن می گذاریم تا غوطه ور شود و سرخ شود

خمیر آماده شده را کنار بگذارید به مدت ۱ ساعت و نیم پف کند بعد که خمیر آماده شد آن را پهن می کنیم و قالب می زنیم.

داخل ظرف گودی روغن می ریزیم خوب که داغ شد دونات ها را داخل آن می اندازیم تا غوطه ور شود و سرخ شود.

 

سایر نکات

اگر می خواهید خمیر مایع عمل بیاید باید از آب سرد استفاده نکنید اگر آب هم داغ باشد خمیر می سوزد و خمیر موقع باز کردن زیاد ضخیم نباشد زیرا بعد از پخت سنگین و خمیری می شود دونات موقعی که در روغن داغ سرخ می شود پف می کند. این دونات با کالباس طعمی عالی دارد ولی بسته به ذائقه خود می توانید از سوسیس سرخ شده و قارچ سرخ شده و مرف پخته و ریش شده با گوشت هم استفاده کنید.

نکته مهم اینکه آرد اضافه نکنید تا دونات خمیر نشود و برای جلوگیری از چسبیدن از روغن مایع هم می توانید استفاده کنید.

 

برچسب ها :