نان لطیفه نانی خوشمزه ای است که در اکثر شیرینی فروشی های دیده می شود و می توانید این نان خوشمزه و پر انرژی را در منزل خود درست کنید.

 مواد لازم نان لطیفه

  • آرد 100 گ ( 3/2 پ )
  • شکر 100 گ ( 2/1 پ )
  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • سفیده تخم مرغ 4 عدد
  • وانیل 8/1 ق چ
  • بکینگ پودر 2/1 ق چ
  • پودر قند و پودر پسته به میزان لازم
  • خامه فرم گرفته 200 گ

طرز تهیه نان لطیفه

طرز تهیه نان لطیفه

در ابتدا آرد، وانیل و بکینگ پورد را خوب با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. سفیده تخم مرغ ها را با همزن هم بزنید تا خوب سفت و سفید شوند و سپس زرده ها را کم کم به آن اضافه کنید و همزن را خاموش کنید.

مواد خشکی را که داریم کم کم اضافه می کنیم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط می کنیم و سپس تمام مواد را در قیف میریزیم و یا می توانیم از اسکوپ بستنی هم استفاده کنیم.

سپس یک کاغذ روغنی را داخل سینی پهن می کنیم و با فاصله مواد را روی آن میریزیم.

فر را بر روی 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم یا 400 درجه فارنهایت یا شماره 5 به مدت 15 دقیقه درون فر قرار می دهیم. قبل از اینکه شیرینی را دورن فر قرار دهید روی آن را با پودر قند بپوشانید.

خامه را خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس بین دو عدد شیرینی، مقداری خامه میریزیم و برای تزیین هم کمی پسته روی آن قرار می دهیم.

طرز تهیه نان لطیفه

نکات تکمیلی در مورد نان لطیفه

نان لطیفه جزو کیک و شیرینی – شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
نان لطیفه را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


همچنین بخوانید :

طرز تهیه شیرینی پسته ای

طرز تهیه شیرینی مارمالاد ویژه عید نوروز

طرز تهیه شیرینی تر

طرز تهیه شیرینی ساده و محلی عسلیه یا خنجرباری

برچسب ها :