می توانید این غذای ساده و خوشمزه را در زمانی کم تهیه کنید و از آن لذت ببرید. طرز تهیه مرغ و اسفناج را به شما آموزش می دهیم.

دستور پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان

مرغ با اسفناج و گوجه در سس پارمزان غذایی ساع است که سس پارمزان به این غذا طعم سیر می دهد. دستور پخت این غذای خوشمزه را که کمتر از 25 دقیقه آماده می شود را به شما آموزش می دهیم.

مرغ و اسفناج
طرز تهیه مرغ و اسفناج با سس پارمزان بسیار لذیذ

مواد لازم  پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان

  • 2 عدد سینه مرغ
  • 3 قاشق سوپ خوری، کره
  • نمک و فلفل برای مزه دار کردن
  • یک قاشق چایخوری پونه کوهی
  • یک پیاز متوسط، خرد شده
  • چهار حبه سیر، له شده
  • 1 شیشه گوجه فرنگی کوچک با آفتاب خشک شده بدون روغن و خرد شده
  • 1 / 2 فنجان آب مرغ
  • خامه چرب 1 / 2 پیمانه
  • 1 / 3 فنجان پنیر رنده شده
  • 1 فنجان اسفناج ( یا بیشتر اگر دوست دارید )

طرز تهیه مرغ و اسفناج با سس پارمزان بسیار لذیذ

طرز تهیه پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان

هر دو طرف مرغ را بطور کامل با فلفل، نمک و نصف قاشق چای خوری پونه مزه دار کنید. 2 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهی تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سینه مرغ را اضافه کنید و بگذارید حدود 4 دقیقه بپزد. سپس سینه مرف را درون یک بشقاب قرار دهید و کنار بگذارید.

برای درست کردن سس حدود 3 قاشق کره باقیمانده را درون ماهی تابه بریزید. سیر، پیاز و نصف قاشق چای خوری پونه و گوجه فرنگی خشک شده را با کره درون ماهی تابه بپزید و بعد از چند دقیقه به آرامی آب مرغ، خامه چرب و پنیر پارمزان را با هم خلوط کنید تا حدود 3 دقیقه در حال جوش خوردن با هم ترکیب شوند. اسفناج را اضافه نید و بقدری بگذارید بپزد که حالت پژمردگی پیدا کندو مرغ را اضافه کنید تا 3 دقیقه دیگر بپزد. غذای شما آماده شده است می توانید با جعفری سرو کنید و لذت ببرید.

برچسب ها :