دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۵/۱۵

رولت بستنی دسر خوشمزه تابستانی

رولت بستنی یکی دیگر از دسر های فوق العاده خوشمزه است که بی شک بسیاری آن را دوست دارند اما این دسر کمتر در منزل تهیه می شود چون کمی پیچیدگی دارد کمتر افراد تست می کنند که این دسر را در خانه درست کنند اما ما می خواهیم شما را با طرز تهیه رولت بستنی آشنا کنیم تا به راحتی بتوانید در منزل بدون هیچ ریسکی آن را تهیه کنید و حتی اگر مهمان داشتید برای مهمان های خود سرو کنید مطمن آن از خوردن این دسر لذت خواهند برد چون بسیار همه پسند است اما تهیه این دسر خوشمزه نکات کلیدی دارد که شما در ادامه این مطلب حتما می خوانید ولی بسیار بعد از خواندن یک دور تصمیم به تهیه می کنند در حال که نیاز است حتما شما کامل یک دور بخوانید سپس همراه دستور تهیه دسر رولت بستنی را تهیه کنید چون بسیاری از نکاتی که شاید مشخص نباشد می تواند در طعم و مزه و شکل پایانی بسیار تاثیر گذار باشد پس با دقت مطلب را بخوانید و برخی از ترفند نت برداری استفاده می کنند که بسیار هم کاربرد دارد و می تواند در زمان هم صرفه جویی شود در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه رولت بستنی دسر خوشمزه تابستانی

بستنی ۴۵۰ گرم
آرد ۵ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ((برای تهیه کیک کاکائویی و تیره رنگ شدن کیک )) ۱ قاشق مربا خوری
شکر ۵ قاشق غذا خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات ، خامه ،پسته ، بستنی ، میوه ،شربت غلیظ و … برای تزئین
تخم مرغ 5 عدد

طرز تهیه رولت بستنی دسر خوشمزه تابستانی

برای زدن استارت کار ابتدا فر را روشن کنید. سپس کف سینی فر را کاغذ آغشته به روغن انداخته و روی آن آرد بپاشید . در ادامه کار سفیده و زرده را با دقت از هم جدا کنید بهتر است که دانه دانه جدا کنید تا با هم مخلوط نشوند اگر زرده در داخل سفیده باقی بماند خوب پف نمیکند و کیک ،اسفنجی و پفکی نمی شود. در گام بعدی شما سفیده را با همزن برقی ابتدا با دور کند و بعدبا دور تند آنقدر بزنید که پنبه ای شده و از همزن نریزد. و به ترتیب شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را هم با همزن خوب بزنید تا کشدار و به رنگ روشن در آید. زرده را روی سفیده بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا پف آن نخوابد . ( زیاد هم نزنید ) بعد در ادامه کار آرد الک شده را در دو الی سه مرتبه اضافه و باز هم به آرامی هم بزنید. و در نهایت مایه را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل و به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

تا اینجا مرحله سخت کار تمام نشده است حال شما باید سینی را روی پنجره وسط فر با حرارت ۱۸۰c وبه مدت ۳۰ دقیقه بگذارید. ( بهتر است که در دقایق آخر از پشت شیشه فر نگاهی به کیک انداخته و کیک را بررسی کنید ممکن است ضخامت کیک این زمان پخت داده شده را تغییر دهد و برای پخت نیاز به مدت زمان کمتر یا بیشتری داشته باشد سینی را از فر درآورده و برای اینکه دستتان نسوزد روی یک حوله مرطوب همراه با کاغذ رول کنید و در حین رول کردن کاغذ را جدا کنید و با همان کاغذ در اطراف رول در یخچال بگذارید تا زمانی که سرد شود.
کلیدی ترین بخش تهیه رولت بستنی این بخش است که شما باید کیک را از یخچال در آورده و روی کیک یک لایه بستنی بریزید . کیک و بستنی را با هم رول کرده و در فریزر بگذارید. اگر می خواهید رولت بستنی شما شکل بهترین داشته باشد می توانید با کمک از خلاقیت خود و مواد اولیه آن را تزیین کنید و برای مهمان یا خانواده خود نیز سرو کنید. امیدواریم از این دسر تابستانی با بستنی لذت برده باشید.

برچسب ها :